Veel gestelde vragen

Betalen

Zo snel mogelijk en veilig, dat is belangrijk.  Bij KeeZ & Co bestaan de volgende betaalmogelijkheden.

Betalen met IDEAL,  Minitix, Mastercard, V-pay of Maestro

U kunt uw bestelling, zonder extra kosten, online betalen. U betaalt dan het totaalbedrag van uw bestelling online via uw eigen bank. Wij krijgen direct bericht en kunnen gaan werken aan het verzenden van de bestelling.

Achteraf betalen in de winkel

Wanneer u kiest voor de optie “afhalen in de winkel” in het bestelproces kun je je bestelling ook achteraf contant of per pin betalen in onze winkel. Zie hiervoor ook: Kan ik een artikel reserveren en ophalen?

Bankoverschrijving

Indien u geen gebruik wilt maken van de voorgaande twee manieren van betalen maar de betaling vooraf over wilt maken met een bankoverschrijving, dan kunt u deze optie kiezen in het betaalmenu. Aan de hand van de betaalinstructie op het scherm kunt u uw betaling doen en wij sturen de bestelling direct na ontvangst toe.

Rembours

Wilt u liever de bestelde artikelen onder rembours ontvangen (achteraf betalen), ofwel betalen aan de pakketbezorger na ontvangst van de bestelling dan kan dat ook in Nederland. De extra kosten hiervoor bedragen € 18,50 en worden aan u doorberekend. Vanaf 20 april 2015 levert Post NL zendingen met een rembourswaarde van € 500,= of meer bij het dichtsbijzijnde Postkantoor of Pakketpunt af.

Cadeaubon

Bij KeeZ & Co kunt u cadeaubonnen kopen van ieder gewenst bedrag. We maken er altijd een leuk cadeautje van.

Cadeauservice

Wanneer u bij het afronden van uw internetbestelling het vakje cadeauservice aanvinkt, dan pakken wij het artikel voor u in. Deze service is gratis.

Garantie

Ondanks dat onze leveranciers en wij alles in het werk stellen om te zorgen dat u tevreden bent over de geleverde artikelen, kan het voorkomen dat een artikel een defect vertoont. Het is goed om te weten dat u vanaf het moment dat u de producten heeft ontvangen u zes maanden garantie op de kleding heeft mits deze deugdelijk is gebruikt. Vertoont een artikel binnen deze termijn een gebrek, neemt u dan direct contact met  ons op dan overleggen we samen hoe we dit het beste kunnen oplossen.

Hoe blijf ik op de hoogte van KeeZ & Co nieuws?

Wanneer u in ons klantenbestand bent ingeschreven ontvangt u onze nieuwsbrieven. U kunt zich hier ook weer voor afmelden.

Prijzen

Alle vermelde prijzen zijn inclusief b.t.w.

Punten sparen

Wanneer u in ons klantenbestand bent opgenomen dan spaart u automatisch mee voor een kortingsbon van € 25,=.
U ontvangt namelijk op iedere aankoop van € 1,= één punt en wanneer u 500 punten heeft gespaard ontvangt u een kortingsbon van maar liefst € 25,=. Deze fysieke waardebonnen worden aan het begin van ieder kwartaal verstrekt. Opname in ons klantenbestand is gratis, u ontvangt geen pas.

Kan ik een artikel reserveren en ophalen? 

Als extra service kunt u op onze webshop producten reserveren en later gratis afhalen in de winkel en ook dan pas betalen. U weet zeker dat u niet voor niets rijdt omdat u een bevestiging van ons ontvangt. Tijdens de openingstijden doen wij ons uiterste best om deze bevestiging heel snel maar uiterlijk binnen één uur te versturen. De reservering is geheel vrijblijvend. 

Het werkt als volgt:

Plaats de gewenste producten in uw winkelmandje, ga naar de kassa, voer uw persoonlijke gegevens in, Kies de optie “bestelling afhalen”

Standaard houden we de reservering drie werkdagen voor u aan vanaf het moment van reserveren. 

Verzending en verzendkosten

Zie leveringsinformatie

Woonachtig in het buitenland

U kunt bij ons via de webshop bestellen wanneer u woonachtig bent in Duitsland, België, Luxemburg, Oostenrijk of Spanje.

Staat uw vraag hier niet bij of twijfelt u?

Wij helpen u graag! U kunt ons bereiken via onze contactgegevens


Contactgegevens

0591 - 64 94 74
info@keezenco.nl
Kvk: 04071429

Monetpassage 160
7811 DX Emmen
Route »

Openingstijden

Maandag13:00 uur - 18:00 uur
Dinsdag09.00 uur - 18:00 uur
Woensdag09.00 uur - 18:00 uur
Donderdag09.00 uur - 21:00 uur
Vrijdag09.00 uur - 18:00 uur
Zaterdag09.00 uur - 17.00 uur